To nye spill fra mannen bak Killer 7

Killer 7-designeren Suda Goichi jobber med to nye prosjekter; Kurayami til PS3 og Blood+ til PS2.

Kurayami, som betyr "mørke" på japansk, gir deg rollen som en stakkar som har havnet i en fullstendig mørk landsby hvor ting absolutt ikke er slik de skal være. Det eneste lyset du har er en fakkel, og nå må du gjøre det du kan for å komme deg ut av landsbyen. For å klare dette må du bruke hodet for å løse gåter på din vei og komme til bunns i mysteriet du har havnet i. Kurayami kommer til PS3.

Blood+ er basert på animeserien ved samme navn, og skal lanseres til PS2 denne sommeren. Spillet beskrives som et actionspill hvor du får kontroll over en av seriens hovedpersoner, Saya. Handlingen foregår i en by som heter Shikishi, som du står fritt til å utforske som du vil. Den visuelle stilen skal visstnok være svært lik Killer 7, men spillet kjører på en nyutviklet grafikkmotor.

Begge spillene utvikles av det japanske studioet Grasshopper, og vi forventer å få høre mer om dem etter hvert som lanseringen nærmer seg. Blood+ vil gis ut av Namco Bandai, mens Kurayami ikke ser ut til å ha noen utgiver enda.

Siste fra forsiden