Counter-Strike: Global Offensive / Telenorligaen

To nyopprykkede lag står ansikt til ansikt i andre runde av Telenorligaen

Expert Gaming: – Det vil bli en morsom kamp.

Nyopprykkede Tien Len overrasket alle da de klarte å holde Demise til uavgjort i den første runden av Telenorligaens vårsesong. Khoi «BLU3» Pham var kampens kanskje største spiller, og bidro sterkt til det gode resultatet sett med Tien Len-øyne.

I sesongens andre runde står Pham og lagkameratene overfor Expert Gaming, som også rykket opp til 1. divisjon i forkant av årets sesong.

Sjekk oppdaterte tabeller og kampoversikt for Telenorligaen her »

Tien Len: – Fordelen vår er at ingen vet hvem vi er

Minh «minhtwo» Pham.
Privat

Minh «minhtwo» Pham, kaptein for Tien Len, forteller at laget blir sett på som «underdogs» i forkant av møtet med Expert Gaming, noe som Pham og resten av laget liker godt.

Det kommer til å bli en jevn kamp, det er jeg sikker på. Vi er spådd en sisteplass denne sesongen så alt kan skje, sier han til Gamer.no.

– Er det noe spesielt dere har fokusert på etter opprykket til 1.div?

– Egentlig ikke. Vi har faktisk trappet ned heftig på seriøsiteten og treningene. Ingen vet hvem vi er og det er ikke mange som har sett oss spille før, noe som er positivt. Dette er kanskje den største fordelen vi har, noe som kan vise seg å gi oss noen gode resultater.

DISSE SPILLER FOR TIEN LEN:

Vis mer

Khoi «BLU3» Pham
Phu «Krazyfo» Pham
Jan Erik «JANER1K» Tran
Henrik «Hnrk» Eriksen
Minh «minhtwo» Pham

DISSE SPILLER FOR EXPERT GAMING:

Philip «Philip» Løseth
Tor «dubT» Løland Vatle
Mathias «alfonzz» Møllenes
Martin «barney» Bøhn
Tony «NiTo» Nilsen

Pham sier at det er god stemning innad i laget, til tross for at de er mindre seriøse enn forrige sesong. Noe som har skapt en mer avslappet stemning mellom spillerne.

– Forrige sesong jobbet jeg mye med å holde orden og struktur i laget, men det virker som laget verdsetter endringene som er gjort. Vi setter av en dag i uka for å spille de to kartene som skal spilles til hver runde. Guttene er mer avslappet og det er en løsning som fungerer godt.

Hva er målsetningene til laget denne sesongen?

– Målsetningen for den nåværende lagoppstillingen er å spille for moro skyld, samt og gjøre det godt på Nemean som er om noen uker. Vi tar en kamp om gangen og vil forsøke å unngå nedrykk. Per dags dato trener vi én eller to ganger i uken for å prikke inn formen til LAN-et.

Les også
– Man vet aldri hva «HHNeverLucky» kan finne på

Expert Gaming: – Det vil bli en morsom kamp

Philip «Philip» Løseth er den eneste spilleren fra Expert Gaming-laget som spilte i 1. divisjon i fjorårets vårsesong av Telenorligaen. Tor «dubT» Løland Vatle har blitt hentet inn for å bistå med nødvendig erfaring.

Løseth og resten av Expert Gaming åpnet med 2-0-tap for GamersLeague i Telenorligaens første runde. Laget håper å kunne få et bedre resultat mot Tien Len og har satt seg som mål å komme til sluttspillet i årets sesong.

Philip Løseth i Expert Gaming.
Terje Peersen

– Jeg tror vi kan gjøre det bra denne sesongen, til tross for en litt uheldig start mot GamersLeague. Selv om sesongstarten ble som den ble har vi ikke mistet håpet på noen som helst måte. Hvis denne lagoppstillingen får tid, noe som vi har mye av, kan vi klare å sjokkere mer enn folk forventer.

– Kampen mot Tien Len vil bli en morsom kamp. Vi avsluttet forrige sesong ved å spille 1-1 mot dem, og per dags dato føler jeg at vi har en sterkere lagoppstilling. I tillegg trener vi masse og er forberedt til en morsom kamp, uansett hvordan man ser på det.

Kampen mellom Tien Len og Expert Gaming ser du på GamerTV søndag 14. februar klokken 20:00.

Siste fra forsiden