Hint om nytt Bethesda-spill

Todd Howard på QuakeCon

Det neste spillet fra Bethesda vil snart avsløres.

Britiske Eurogamer fikk noen ord med Bethesda-produsent Todd Howard på QuakeCon, og han hadde litt interessant informasjon om hva det er som foregår hos den erfarne rollespillutvikleren. Bethesdas to forrige spill var The Elder Scrolls IV: Oblivion og Fallout 3.

Fallout 3.

Studioet jobber for øyeblikket med to forskjellige spill. Det ene har vært under utvikling i to år, mens det andre er i preproduksjon.

Det første av spillene vil annonseres snart. Howard forteller at det er klart til å vises frem, men at Bethesdas PR-avdeling ønsker å holde tett om spillet for øyeblikket. Howard har en viss idé om når kunngjøringen vil skje, men vil ikke si noe, i tilfelle planene endres. Han forteller:

The Elder Scrolls IV: Oblivion.

– Det jeg kan si er at tiden fra du hører om spillet til det faktisk kommer i salg vil være den korteste noensinne for et av våre spill. Utviklingen har kommet svært langt. Når vi viser det, kommer vi til å vise mye – fordi det er mye å vise nå.

Howard går naturligvis ikke i detalj om det nye spillet, men forteller at det representerer et større teknisk sprang fremover enn det vi fikk mellom Oblivion og Fallout 3.

Andre smådetaljer som kommer frem er at studioet ønsker å fokusere mer på figurer og animasjoner, som er områder hvor de tidligere spillene deres generelt har fått kritikk. Dessuten ønsker de ikke å ha noen øvre grense for erfaringsnivåer denne gangen.

Det antas at det kommende spillet er et nytt The Elder Scrolls-prosjekt. I fjor lakk utgiveren av en Elder Scrolls-bok litt informasjon om The Elder Scrolls V, men vi vet ikke hvor nøyaktig denne er.

Siste fra forsiden