Tokobotene kommer til PS2

Take-Two har fortalt at de snart vil gi ut Tecmo-spillet Tokobot Plus: Mysteries Of The Karakuri i Europa.

Tokobot Plus: Mysteries Of The Karakuri omhandler søte små roboter som kalles "tokobots". Du starter med seks av disse, og ved å kombinere de ulike robotene kan du konstruere ting som hjelper deg å komme gjennom de mange brettene i spillet.

For eksempel kan de konstruere stiger, husker og hangglidere, og om nødvendig kan de også kombineres til å bli supervåpen som Samurai Hover, Mega Hammer og SuperTank.

Spillet kommer med ti nye brett spesielt designet for PS2, nye eksklusive figurer, over 30 typer fiender (og 16 sjefsfiender), en oppgradert "time attack"-modus og en omfattende historie hvor du får følge Bolt, som bor i et land som er fullstappet av teknologiske vidundere fra en eldgammel rase, som nå er under angrep av onde skattejegere.

Take 2 beskriver Tokobot Plus: Mysteries Of The Karakuri som nok en stortittel fra den japanske utgiveren Tecmo (mer kjent for sine Dead or Alive-spill og Ninja Gaiden), og forteller at de vil gi spillet ut i november. Mer info kan du finne på spillets nettsted.

Siste fra forsiden