Total ødeleggelse med Rampage

I Rampage: Total Destruction får du kontroll over tre muterte og svært destruktive uhyrer.

Konseptet i arkadeklassikeren Rampage var enkelt - de tre monstrene Ralph (gigantisk ulv), Georg (gigantisk ape) og Lizzie (gigantisk øgle) måtte besøke flere store byer verden over, for så å jevne dem med jorden. Selvfølgelig var ikke de lokale myndighetene særlig begeistret for dette, og etter hvert som monstrene skapte flere og flere enorme parkeringsplasser fikk de også mer og mer motstand.

Nå har Midway kunngjort at serien kommer til å gjøre et comeback til våren neste år. Det nye spillet heter Rampage: Total Destruction, og utvikles av Pipeworks Software, som stod bak Godzilla: Save the Earh og Godzilla: Destroy All Monsters Melee. Spillet kommer til PS2 og GameCube.

I Rampage: Total Destruction fortsetter Ralph, Lizzie og George sin destruktive ferd gjennom verdens storbyer, og denne gangen får de i tillegg selskap av flere andre monstre. Underveis må de klatre på skyskrapere, spise sivile og kjempe mot hæren, som kaster alt fra stridsvogner til kamphelikoptre inn i kampen for å redde de stakkars innbyggerne i landene deres.

Verden er nå i 3D, og Midway lover massevis av bevegelsesfrihet, en mengde spennende kombinasjonsbevegelser og en mengde med ting som kan ødelegges. Forhåpentligvis får vi også muligheter for flerspiller, da dette var noe av det artigste med de eldre spillene i serien.

Siste fra forsiden