Total War: Warhammer

Total War: Warhammer er gratis i Epic Games Store

Spillbutikken deler også ut actionspillet City of Brass.

SEGA

Spillbutikken til Epic Games deler i disse dager ut to spill helt gratis. Frem til 7. april kan spillere plukke opp både Total War: Warhammer og City of Brass.

City of Brass.
Uppercut Games

Vil du ha ett eller begge er det bare å svippe bortom nettbutikkens side for gratis spill. Her trykker du på knappen merket «Free Now», som du finner under bildene av City of Brass og Total War: Warhammer.

For å benytte deg av tilbudet trenger du først en Epic Games-konto. Når du har logget deg inn vil spillene dukke opp i spillbiblioteket ditt, der du får beholde dem for all fremtid.

Imponerende strategi

Total War: Warhammer.
SEGA

Total War: Warhammer kombinerer den strategiske krigføringen fra Total War-serien med magi og all verdens beist og monstre fra Warhammer-universet. Resultatet er imponerende, ifølge vår anmelder.

– Det er ingen tvil om at monstre og et eventyrfokus har brakt noe nytt til en serie som i verste fall har stått på stedet hvil på slagmarken de siste årene. Om det er revolusjonerende er et spørsmål som kan debatteres, men faktum er at Total War: Warhammer føles som en ekte utvikling, skrev Andreas Bjørnbekk da spillet kom ut i 2016.

Hva City of Brass angår er dette et førstepersons actionspill med roguelike-elementer. Her får man utforske en magisk by inspirert av Tusen og én natt-historiene, der man med sverd, pisk og hopp og sprett må ta seg gjennom tilfeldig genererte omgivelser på leting etter skatter.

LES OGSÅ: Dette er spillene du får med PlayStation Plus og Xbox Live Gold i april »

Siste fra forsiden