Kjemp for livet i en mystisk by full av monstre

Actionspillet City of Brass er ute i Early Access nå.

Actionspillet City of Brass – det neste spillet fra BioShock-veteranene i Uppercut Games – er nå tilgjengelig i Early Access på Steam. Lanseringen ble markert med en ny trailer, som du kan se over, og 20 prosent rabatt på spillet frem til 25. september.

Tusen og én natt med monstre

Besøkende ønskes ikke akkurat velkommen til City of Brass.
Uppercut Games

City of Brass tar spillere med til en vakker, men dødelig by inspirert av Tusen og én natt-historiene. Bak høye murer venter skatter og annen rikdom, men messingbyen huser også mengder med monstre, feller og alskens elendigheter.

Utstyrt med et sverd og en pisk, må man jobbe seg gjennom den tilfeldig genererte byen bit for bit. Hvert område har sine kriker og kroker å utforske, kamper å kjempe og gåter å løse. Underveis finner man nye våpen og bedre utstyr, til hjelp etter hvert som vanskelighetsgraden stiger.

Målet er alltid å ta seg videre til neste del av byen, og man har kun begrenset med tid til rådighet. Når sanden renner ut av områdets timeglass er det over og ut, og spillet må begynnes forfra igjen. Går du i fella eller mister livet i kamp, må du også vende tilbake til start.

Ifølge Uppercut skal City of Brass leve Early Access-livet i seks til tolv måneder, mens utvikleren forsetter å slippe jevnlige oppdateringer og nytt innhold. Spillets fullversjon kommer også til PlayStation 4 og Xbox One.

Uppercuts forrige spill levde ikke opp til forventningene.
Vi kalte Submerged et vakkert, men ensformig eventyr »

Siste fra forsiden