TrackMania Sunrise eXtreme

Skal vi dømme etter denne traileren, blir TrackMania Sunrise eXtreme et av de få spillene som fortjener undertittelen "extreme".

TrackMania Sunrise eXtreme er en videreføring av TrackMania Sunrise. Om du allerede har kjøpt vårens store arkadebilspill, kan du laste ned eXtreme som en gratis oppdatering. Om du kastet bort pengene dine på noe annet i vårsesongen, kan du imidlertid kjøpe en ny versjon av TrackMania Sunrise, som kommer med eXtreme-oppdateringen ferdig installert.

eXtreme legger til en hel haug nye baneelementer som du kan bruke for å lage enda villere og mer spennende baner. Om du ikke er av den kreative sorten kan du satse på at andre medlemmer av spillmiljøet lager banene for deg, og bare kose deg med å spille dem på nettet (baner lastes ned automatisk etter som de spilles på, så du behøver ikke å laste dem ned manuelt - selv om du kan gjøre det).

Nadeo og deres franske utgiver, Focus Interactive, er to selskaper som vet å sette pris på spillerne sine, og nå har flere medlemmer av TrackMania-miljøet fått leke seg med en tidlig versjon av TrackMania Sunrise eXtreme, med den hensikt å lage en heftig trailer. Og det har de absolutt lykkes med - denne traileren viser for alvor hvorfor Nadeo har valgt det noe velbrukte navnet "eXtreme" for denne oppdateringen.

Traileren er på ca. 60 MB, og du finner den her:

Vi vet ikke om den britiske utgiveren Digital Jesters kommer til å lansere TrackMania Sunrise eXtreme som eget produkt i Skandinavia, hvor de har utgivelsesrettighetene til spillet. Digital Jesters ser ut til å slite med økonomien for tiden. De har til nå ikke klart å følge opp en distribusjonsavtale de hadde med det franske selskapet Nobilis, og flere av utviklerstudioene de har jobbet med hevder dessuten at DJ ikke har betalt det de skylder dem.

I tillegg har den britiske avdelingen av bladutgiveren Independent Magazines nylig bedt den britiske høyesteretten om å slå Digital Jesters konkurs, sannsynligvis etter at utgiveren ikke har klart å betale regningene sine. Retten vil ta en avgjørelse vedrørende denne saken innen 2. november.

Siste fra forsiden