TrackMania til DS

Den fornøyelige arkaderaceren TrackMania er på vei til DS.

Den franske utgiveren Focus Home Interactive sendte i går ut en pressemelding der de kunngjorde de første skjermbildene til Cyanides offisielle Blood Bowl-spill.

Et av skjermbildene fra Blood Bowl

Pressemeldingen ble avsluttet med en liten informasjonsbit om Focus Home Interactive selv, hvor de blant annet gikk over noen kommende produkter, og her nevnte selskapet noe de aldri har snakket om før: En versjon av TrackMania for Nintendo DS.

TrackMania er et arkaderacingspill til PC, som kommer med et innebygget baneredigeringsverktøy og omfattende fokus på flerspiller. Focus har ikke gitt noen detaljer om DS-versjonen, men det er grunn til å tro at det grunnleggende gameplayet vil være det samme som på PC.

Med tanke på at mange mener PC-versjonen fungerer like godt med tastatur som med analoge kontrollere, bør det ikke være nødvendig med store endringer i spillets kontrollsystem for DS-versjonen.

I forrige uke dukket det forresten opp en Youtube-video av TrackMania på DS. Om denne er ekte eller ikke vet vi ikke, men den viser i alle fall en person som ser ut til å lage en ny bane ved hjelp av stylusen.

Siste fra forsiden