Magna Carta 2 til Europa

Tradisjonelt rollespill

Det koreanske rollespillet får høstslipp av Namco Bandai.

Den koreanske spillindustrien er mest kjent for å spy ut en stadig strøm av massive nettspill, men nå får et mer tradisjonelt rollespill vestlig utgivelse. Spillutvikler Softmax har siden 2001 jobbet med spillserien Magna Carta, og det nyeste spillet er nå på vei til Europa og USA.

Magna Carta 2 (egentlig det tredje spillet i serien) foregår på kontinentet Lanzheim, hvor rivaliserende grupper er låst fast i stadig borgerkrig. Som i så mange andre rollespill får du rollen som en ung mann som havner midt i konflikten og må redde dagen.

Dette er et rollespill i god, gammel japanske tradisjon med utforskning og monsterslakting. Spillet skal visstnok ha sømløs overgang mellom utforskning og kamper, og når det blir strid er kampsystmet en blanding av turbasert og sanntid.

Fra beseirede fiender kan du vinne kamond, en ressurs som lar deg oppgradere våpnene dine eller lage nye. Hvilken våpen krigeren dine bruker påvirker hva slags kampstiler og angrepsteknikker de kan bruke, og utover deres egne evner skal de også kunne unytte terrenget for å få overtak på sine motstandere.

Magna Carta 2 slippes av Namco Bandai til høsten. Det kjører på Epics Unreal 3-motor og er eksklusivt til Xbox 360.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden