Train Fever får ambisiøs oppfølger

Om du likte Transport Tycoon, bør du følge med på kommende Transport Fever.

Urban Games

Train Fever er et strategispill der du må tjene penger på å frakte varer og mennesker ved hjelp av tog, trikk, buss og lastebil. Du må legge jernbaner og veier, kjøpe inn farkostene du vil bruke, og sette opp potensielt ganske avanserte transportruter for å sikre at tingene kommer dit de skal.

Nå også båter og fly

Nye muligheter.
Urban Games

Til høsten får Train Fever en oppfølger ved navn Transport Fever. Som det nye navnet indikerer, får du denne gangen enda flere muligheter til å frakte ting. Du kan nemlig bruke både skip og fly for å sikre at varer og mennesker kommer dit de skal. Totalt blir det over 120 transportmidler å velge mellom, i løpet av over 150 år med historie.

I originalspillet handlet alt om sandkassemodus, men oppfølgeren får også en kampanjemodus med historisk inspirerte oppdrag satt til Amerika og Europa. Ellers ser det ut til at spillet vil bygge videre på fundamentet fra Train Fever, og utviklerne hevder selv at det vil skilte med det kraftigste og mest intuitive bane- og veibyggingsverktøyet noensinne sett i et spill.

Traileren.

Omfattende støtte for spillerskapte modifikasjoner og eget innhold loves også. I tillegg ser grafikken ut til å ha fått seg et løft, som du kan se i traileren til høyre.

Jeg var ganske streng med Train Fever da jeg anmeldte det her på Gamer.no, men etter noen oppdateringer ble det en langt bedre opplevelse. Det er bare å følge med på utviklerbloggen.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på det norske spillnettstedet Spillhistorie.no, som er dedikert til nye og gamle spill. Mer fra Spillhistorie.no:

Siste fra forsiden