Trapped Dead til butikkene

Dette taktiske zombiespillet er inspirert av Commandos.

I Trapped Dead har de døde har våknet til live igjen, noe de uheldigvis har fått for vane å gjøre ganske ofte i det siste (tenk på det når du besøker kirkegården på fredag). Men selv om zombiekonseptet er velbrukt, forsøker Trapped Dead med en interessant vinkling.

Zombier!

Dette er nemlig ikke et actionspill, men et taktisk strategispill. Spillet skal være inspirert av klassikere som Commandos-serien, og gir deg kontroll over en liten gruppe mennesker som må overleve i miljøer overfylte av råtnende monstre med hjerne på menyen.

Spillet kan også skilte med en samarbeidsmodus (både lokalt og over nettverk).

Flere zombier!

Den vesle nederlandske utgiveren Iceberg Interactive har nå kunngjort at de har sikret seg utgivelsesrettigheter til spillet, og vil lansere det i vår del av verden 25. februar 2011.

– Vi gleder oss til å lansere dette heftige spillet. Spillerne i våre territorier elsker en ekte «gørrfest», og Trapped Dead leverer dette i bøtter og spann – sammen med en herlig sanntidsstrategi-vri. Spillet er unikt på markedet, og spillerne vil elske det, hevder Iceberg-sjef Erik Schreuder.

Du kan stikke innom spillets offisielle nettsted for mer informasjon – hvis du tør!

PS. Sjekk vår spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden