Tre ganger Metal Gear på PlayStation 3

Konami dro hele tre Solid Snake-ess ut av ermet på gårsdagens pressekonferanse i Los Angeles, forbered deg på et år i Metal Gear Solids tegn på PlayStation 3.

Aller først ble det annonsert et nytt internt utviklerselskap under Konamiparaplyen, Kojima Productions, oppkalt etter skaperen av Metal Gear-serien. Den nye utvikleren vil gi oss hele tre nye spill med Snake i hovedrollen tidlig i PlayStation 3 sin levetid. Spillene vi snakker om er Metal Gear Acid 2, Metal Gear Solid 3: Subsistence og selvsagt Metal Gear Solid 4.

To nye
Metal Gear Acid 2 er oppfølgeren til det eneste spillet med Solid Snake i hovedrollen på PlayStation Portable. Bildene som ble vist fra spillet antyder mye bedre og ikke minst penere design, blant annet med cel-shading, ja skikkelig tegneseriegrafikk.

Spill nummer to som ble presentert var Metal Gear Solid 3: Subsistence, i essens en "krydret" versjon av Snake Eater. Du vil bli presentert for nytt innhold, og tør vi påstå, oppgradert grafikk i forhold til sin fetter på PlayStation 2. Dessuten vil mulighetene for flerspiller over nett bli gode, og du vil få nye brett til minispillet Snake vs. Monkey. Sist men ikke minst legges to diamanter med i denne pakken, porter av spillene Metal Gear og Metal Gear 2: Solid Snake. Mye valuta for pengene her i gården, med andre ord.

Tallet er 4
Sist men ikke minst har vi Metal Gear Solid 4, uten tvil et av PlayStation 3 sine sterkeste kort i 2006. Konseptet bak spillet vil være at du ikke har noe sted å gjemme deg, snikemulighetene blir derfor kraftig redusert. Du blir mer avhengig av kamuflasjen vi kjenner fra Metal Gear Solid 3. Spillet er lagt til tiden etter hendelsene i seriens andre spill, og du vil få gjensyn med mange kjente ansikt (blant annet Meryl, Otacon og Revolver Ocelot). Spillet vil selvsagt dra full nytte av flerspillermulighetene som vil følge med i Sonys nye konsoll.

- Grafikken og lyden vil være på høyde med det vi ser fra Hollywood, var Kojimas siste kommentar.

Så det er bare å begynne sparingen, for vi snakker om tre titler med en av industriens mest populære karakterer. Solid Snake har visst satt seg som mål å være dominerende på PlayStation 3, la oss håpe vi ikke får en overdose som viser seg å være "dødelig".

Siste fra forsiden