Epic Games Store - gratis

Tre gratisspill fra Epic Games-butikken denne uken

20XX, Barony og Superbrothers: Sword & Sworcery EP.

Epic Games Store

Torsdag plukket Epic Games Store frem en ny bunke med spill å gi bort helt gratis. Frem til 6. august kan spillfans plukke opp de tre spillene 20XX, Barony og Superbrothers: Sword & Sworcery EP.

Alt du må gjøre er å stikke innom nettbutikkens side for gratis spill. Her trykker du deg inn på spillet eller spillene du har lyst på og trykker på den store knappen merket «Get». Etter du har logget deg inn vil spillene dukke opp i Epic-biblioteket ditt.

20XX.
Bilde Batterystaple Games

Plattform, action og eventyr

20XX fra utvikler Batterystaple er et plattformeventyr med såkalte roguelike-elementer og muligheter for samarbeid mellom to spillere. Brettene er forskjellige hver gang du spiller, og om du dør må du helt tilbake til start.

Roguelike og samarbeid er også temaene i neste spill på lista – Barony. I dette Minecraft-lignende spillet kan opptil fire spillere jobbe sammen om å grisebanke monstre og sanke både skatter og nytt utstyr. Utviklet av Turning Wheel.

Sist, men ikke minst, er det kritikerroste Superbrothers: Sword & Sworcery EP fra Capybara Games. Her legger spillere ut på eventyr i en dyster, men vakker verden full av sverdkamp, mystikk og magi.

LES OGSÅ: Her er spillene du får med Xbox Live Gold i august »

Siste fra forsiden