Tre klassiske Disney-spill gjør comeback

GOG.com har relansert The Lion King, Aladdin og The Jungle Book.

GOG.com har gjenopplivet et lite stykke spillhistorie med relanseringen av Disneys The Lion King, Aladdin og The Jungle Book til PC, Mac og Linux.

GOG.com byr på et gjensyn med blant annet denne grusomme scenen.
GOG, Disney

De klassiske plattformspillene ble opprinnelig lansert på henholdsvis Super Nintendo, Sega Genesis og Sega Master System på midten av 90-tallet, og er nå endelig tilgjengelige på moderne maskiner.

– Disney Aladdin, Disney The Lion King og Disney The Jungle Book er alle kjente navn som fortsatt fanger vår fantasi, flere tiår etter vi ble introdusert for deres film- og spillverdener. Det er derfor GOG.com og Disney har gått sammen for å bringe disse kjære klassikerne fra 16-bit-æraen til en ny generasjon med spillere og Disney-fans, skriver GOG på sine nettsider.

Alle tre spillene er oppdatert for å fungere på nyere operativsystemer, men som du kan se i traileren over er grafikken, musikken og gameplayet bevart i sin opprinnelige stand.

I forbindelse med lanseringen får du spillene til redusert pris, med ti prosent avslag om du kjøper dem hver for seg eller 33 prosent avslag hvis du går for samlepakken med alle tre. Tilbudet varer frem til den 8. august.

GOG relanserer stadig vekk gamle spill.
I fjor fikk vi en bråte med klassikere fra LucasArts »

Siste fra forsiden