EA Originals - E3 2019

Tre nye EA Originals-spill er på vei, inkludert det neste fra A Way Out-utvikleren

Lover gåtespill, action og samarbeid.

Illustrasjonsbilde fra A Way Out.
EA
Møt noen av EA Originals-utviklerne. (Video: EA)

Noen timer etter lørdagens EA Play-arrangement, disket utgiveren opp med enda flere nyheter. EA Originals-avdelingen har nemlig hentet inn tre nye spill til stallen, som nå er avduket i varierende grad.

Det første av disse er et nytt spill fra Hazelight, Josef Fares' studio som er best kjent for det vellykkede samarbeidseventyret A Way Out. Ifølge Fares skal spillet by på en ny vri rundt det å samarbeide, men utover det ble hverken navn, handling eller lanseringsdetaljer avslørt.

Når Lost in Random skal slippes er uvisst.
EA

Neste spill på listen er Lost in Random fra det svenske studioet Zoink Games. Zoink gav oss plattformspillet Fe i fjor, og jobber tilsynelatende med litt mer av det samme, men likevel noe nytt. Lost in Random kombinerer gåteløsing og kamper med et element av tilfeldigheter i en mørk verden.

Spill nummer tre er et taktisk actionrollespill ved navn RustHeart, fra utvikler Glowmade. Spillere samarbeider med sin hjemmelagde robot, som man tilsynelatende snekrer på underveis, og legger ut på eventyr gjennom flere fremmede verdener. Heller ikke RustHeart har fått noen lanseringsdato.

EA Originals er EAs utgiverarm for uavhengige spill, og har tidligere gitt oss spill som A Way Out, Fe og Unravel. Det neste Originals-spillet, Sea of Solitude, fikk nylig slippdato og kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 5. juli.

Du finner flere E3-nyheter på vår samleside for messa »

Siste fra forsiden