Disse vant Halo 3: ODST

Tre spill i premie

Vi har kåret vinnere av tre heftige actionspill og ett Xbox Live-medlemskap.

Halo 3: ODST er et frittstående skytespill i Halo-universet. Master Chief tar seg en pause, i steden styrer man en rekke figurer i en by som akkurat har blitt ruinert av skipene til romvesenrasen The Covenant. For å utforske byen på effektivt vis utstyres du blant annet med to nye våpen, i tillegg til de vi har sett tidligere i serien. ODST-gutta har også et digital visir. Når dette aktiveres får du nattsyn, samtidig som fiender omringes av en rød aura og venner en grønn.

Hektiske kamper.

Kampanjen inneholder tidvis mye av den moroa som har gjort de tidligere Halo-spillene populære, men det er flerspillerdelen som er spillets sterkeste side. I en nye, suveren modusen kan man slå følge med opptil tre andre venner eller uvenner, lokalt såvel som over Internett, og det hele går ut på å overleve så lenge man greier mot en evig strøm fiender. I tillegg får vi hele flerspillerdelen fra Halo 3, samt kartpakkene Heroic, Legendary, Mythic og tre helt nye kart.

Forrige uke annonserte vi en konkurranse om tre spill og et Xbox Live-gullmedlemskap. Vi spurte etter navnet på byen som kampanjen foregår i, samt navnet på den nye flerspillermodusen. Korrekte svar var New Mombasa og Firefight.

Nesten 900 lesere deltok i konkurransen, og her er vinnerne:

  • Espen Lappen vant et eksemplar av spillet og et 12-måneders Xbox Live gullmedlemskap
  • Thomas Olsen og Kent Moen vant et spill hver

Gratulerer til alle vinnerne. Premiene er på vei i posten.

Siste fra forsiden