Kinect har fått norsk pris

Tre ulike pakker

Microsoft annonserer samtidig pakketilbud og ny 4GB-konsoll.

Microsoft annonserte i dag norsk pris på den kommende stikkeløse bevegelseskontrolleren Kinect, samt en mindre versjon av den nye Xbox 360-konsollen. I tillegg vil de to komme i et gunstig pakketilbud sammen.

Hele den største pakken.

Bevegelseskontrolleren og det medfølgende spillet Kinect Adventures vil koste 1295 kroner isolert sett. Denne prisen inneholder støtte for minst to spillere, slik at den reelle prisen ikke vil bli høyere om man ønsker å spille med en venn.

Den nye konsollen vil alene komme på 1795 kroner. Du kan også få de to systemene i samme pakke for 2795,-.

Den nye Xbox 360-konsollen ser ut til å skulle fase ut den nåværende Arcade-versjonen, og utover at den kun inneholder 4GB internt flashminne så er den er tilsynelatende identisk 250GB-utgaven vi nylig testet. Dermed får de uten det største behovet for internlagring også et konsollalternativ med mindre viftestøy og innebygd trådløs nettverkstøtte.

Stort spillutvalg

Kinect skal ha femten ulike spill tilgjengelig ved utgivelse, blant annet Kinectimals, Kinect Sports og Kinect Joy Ride som allerede har fått prisen 399,-. I tillegg vil det komme med et video- og stemmekommunikasjonssystem kalt Video Kinect som lar deg ha digitale konferanser med vennene dine.

Kinect Adventures vil alene inneholde 20 ulike spill, som strekker seg fra høytempo elverafting til hardtslående ballspill.

Vi har prøvd Kinect ved flere anledninger tidligere, senest på spillmessen E3 i juni. Der prøvde vi også deler av det medfølgende Kinect Adventures.

Kinect stilles gjerne opp mot Sonys PlayStation Move-satsning, som utgis 15. september. Den største forskjellen på de to konkurrerende bevegelseskontrollerne er at Microsofts alternativ er totalt stikkeløst der Sonys krever bruk av en håndholdt modul. Vi har også testet sistnevnte.

Kinect antas å ha internasjonal utgivelse 4. november, og det er grunn til å tro at den nye konsollen også vil være tilgjengelig på det punktet. Vi kommer selvsagt tilbake med oppdaterte nyheter når vi får konkret informasjon rundt den norske utgivelsen.

Siste fra forsiden