The Sims 3 til nye formater

Tredje folkevandring

De digitale menneskene gjør et nytt inntog på konsollene.

De ultrapopulære The Sims-spillene dukker vanligvis opp på PC og Mac først for så å finne veien til andre plattformer. Ikke overraskende melder utgiver EA nå at The Sims 3 slår følge med sine forgjengere og tar steget over til stasjonære og håndholdte konsoller.

Forstadsliv i PC-utgaven av The Sims 3.

I løpet av høsten kommer The Sims 3 til DS, Wii, Xbox 360 og Playstation 3. Utgavene til de stasjonære kraftpluggene vil ligge tettere opp mot det originale PC-spillet enn de på DS og Wii.

The Sims 3 går selvsagt ut på å stelle med en familie du selv lager. Bortsett fra å designe simmene og deres hjem skal du sørge for at de gjør karrière og oppnår diverse mål i sine liv. Du får også nye verktøy for å gjøre simmenes liv lettere eller tøffere. En ellers god dag kan for eksempel ødelegges ved å aktivere en «epic fail».

I Wii-utgaven får simene dine boltre seg i et nabolag ved havet. Det loves nye hendelser, karrièrer, livsmål og annet snop i denne utgaven, inkludert en modus hvor du konkurrerer mot andre spillere. På DS-kan du bygge og møblere med pennen eller spille gjennom en egen historiemodus. I denne får du styre livet til flere familier som du må lede til lykke og velstand.

Det er ikke satt noen konkret dato for noen av de nye utgavene. Mer om det originale The Sims 3 kan du lese i vår anmeldelse. Vi belønnet det med en åtter.

Siste fra forsiden