Konkurranse

Vinn Bioshock 2: Special Edition

Trekker tre vinnere

Lyst på en eksklusiv utgave av det kritikerroste action-rollespillet?

I Bioshock 2 får vi et gjensyn med den fallferdige og atmosfæriske undervannsbyen Rapture, for å få klarhet i de ubesvarte spørsmålene fra forrige gang. Spillet foregår ti år etter hendelsene i originalspillet, og denne gangen får vi ta på oss dykkerdrakten til en av byens ruvende forsvarere. Du utforsker Rapture ved hjelp av genetiske modifikasjoner som gir deg superkrefter.

Bioshock 2 Special Edition utfoldet.
Mannen i nypressede bukser må knekkes før du kan gå videre.

I tillegg til enspillerdelen blir det også en omfattende flerspillerdel som foregår før originalspillet. Som forsøkskanin for nye, eksperimentelle krefter deltar du i borgerkrigen som ødela Rapture. Mens du spiller kan du tjene erfaringspoeng for å låse opp nye våpen og genetiske modifikasjoner.

Vi har fått kloa i ett eksemplar av Bioshock 2 Special Edition for PC, som inneholder lydsporet på CD, en 164-siders bok stappet med Bioshock-kunst, tre stilfulle Rapture-plakater og en unik vinylplate med orkestermusikk fra Bioshock. I tillegg til spillet, selvsagt.

To andre vinnere får standardutgaver av spillet til valgfri plattform, kunstboken fra spesialutgaven, samt en miniatyrfigur av «Little Sister».

Bli med i trekningen

For å være med i trekningen må du være fylt 18 år (på grunn av spillets aldermerking) og svare korrekt på følgende spørsmål:

Lykke til! Vi trekker tre vinnere tirsdag 23. februar.

Siste fra forsiden