Temp.no er tilbake og klar for Telenorligaen

Trekløveren gjenoppstår i Temp.no

«Andz», «Korn» og «Paint» er tilbake for å kjempe om tittelen i Telenorligaen.

Anders «aNdz» Kjær samler troppene igjen.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Temp.no har vært et sterkt lag i norsk Counter-Strike: GO i en årrekke. Mestvinnende klubben i Telenorligaen, og flere andreplasser. Senest nå i vår når de ble tatt på senga av overraskelseslaget Nordic Warthogs. Lagleder i Temp.no, Anders «Andz» Kjær, uttalte da at det var flaut at de ikke klarte å vise en bedre figur.

DETTE ER TEMP.NO

Vis mer

Anders «aNdz» Kjær
Kristian «KORN» Hokland
Adam «Paint» Fjellum
Henrik «Becker» Becker
Haris «h4rr3» Hadzic

Tapet mot Nordic Warthogs skjedde bare noen måneder etter Kjær fortalte til Gamer.no at Temp.no ønsket å ta tilbake tronen som Norges beste Counter-Strike: GO-lag etter tapet mot Norse i høstsesongen 2016.

Splittet opp

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Vis mer

Norges største satsing på e-sport, og driftes som et divisjons- og sesongbasert seriespill. Ligaen består av spillene Counter-Strike, League of Legends, Hearthstone, Overwatch og Rocket League. Det er to sesonger per kalenderår.

KORT OM HØSTSESONGEN 2017:

Det skjedde store endringer i Temp.no ukene etter finaletapet i vår. Noen spillere kom inn, noen dro. Det hele resulterte i splittelse og Temp.no-plassen i Telenorligaen var til salgs.

– Etter et år med ekstrem ustabil lagoppstilling, hvor vi alltid mistet en eller to spillere til andre lag, fikk flere av oss rett og slett nok. En solid motivasjonsmell og det var uaktuelt å fortsette sammen på det tidspunktet, ikke fordi det var noen dårlig stemning oss imellom, men fordi det var åpenbart at folk trengte en solid pause, forteller Kjær til Gamer.no.

Kjær forklarer at en seier i vårfinalen ikke hadde endret noe. Laget var dømt til å splitte uansett.

– Bunn-nivået var nådd før Telenorligafinalen. Tror ikke det hadde hatt noe å si, vi var fortsatt veldig usikre med tanke på lagoppstilling, og ting fløyt bare ikke. «Paint» hadde nok tatt en pause uansett resultat, og vi andre fire hadde nok ikke holdt sammen.

Anders «aNdz» Kjær var skuffet etter finaletapet.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

I sommerpausen har Kjær vært en kjapp tur innom Nordic Warthogs.

– Det var et prosjekt jeg hadde lyst til å teste ut, med en helt ny miks av spillere. Det var kult å gi det et forsøk, men det var en enkel sak å vende tilbake til «Korn» og «Paint» når jeg skjønte at det var gjensidig ønske blant oss om å jobbe hardt igjen for å få til noe.

Femmeren er klar

Henrik «becker» Becker er klar for Temp.no.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no
Les også
– Vi har selvfølgelig en litt annen forbindelse enn de fleste

Nå er laglederen klar til å annonsere den nye lagoppstillingen som skal prege Telenorligaen i høstsesongen. Det er utvilsomt mye rutine og erfaring i denne lagoppstillingen, og målet vil helt klart være å ta tilbake tronen som Norges beste Counter-Strike: GO-lag.

– Kjernen i laget er nok meg, «Korn» og «Paint». Det nye er at vi har fått med oss «Becker», som er en spiller med gode ferdigheter, samtidig som han har opparbeidet seg god erfaring gjennom tiden i Norse. Så har vi en ung og ny spiller i «H4rr3». Veldig spennende spiller, som er ambisiøs og satser hardt for å bli bedre. Det viktigste er at vi ikke har noen gnister mellom spillere eller noe slikt, det er god stemning som kanskje er det viktigste for å lykkes.

Kjær utdyper.

– God stemning fører ofte til gjensidig respekt for hverandre, noe få lag har. Det er alltid noen som jakter etter lagoppstillingsbytte, eller skriver dritt på Steam om hva noen gjorde og lignende. Det har jeg opplevd i flere lag, og det er ufattelig ødeleggende. Jeg som lagleder har ingenting å bidra med om spillerne ikke respekterer mine taktikker eller har troen på dem. Det er også sånn at man spiller best når det er god stemning, og man kan tulle lett med hverandre på TeamSpeak. Latter og moro er ikke nødvendigvis bare useriøst.

Skal vinne Telenorligaen

Kjær forteller at Temp.no endelig skal hente enda mer erfaring og reise rundt på ulike arrangment. Han er selvsikker og sier at de skal vinne Telenorligaen.

Adam «Paint» Fjellum er klar etter en sommerpause.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

– Målet er å legge ned en enorm innsats for å få resultater. Vi skal for første gang i Temp.no sin historie prøve å dra forberedt på LAN med en femmer som har spilt sammen i lang tid. Vi skal vinne Telenorligaen, i tillegg finne et arrangement som for eksempel ESWC å dra på for å vise oss fram. «Korn», «Paint» og meg har lenge følt at vi har det som skal til, men vi har ufattelig uflaks med lagoppstilling og endringer. Det håper jeg endrer seg med dette laget.

– Hvilke konkrete planer har du for at spillerne skal holde sammen?

– Det er egentlig veldig lite man kan gjøre, men det er forebyggende å sørge for at alle trives og at alle føler de bidrar godt. Jeg har bare i den grad jeg tillater meg selv det, troen på at den femmeren vi har nå ikke skal bli utålmodig etter en dårlig uke, eller tro at gresset er grønnere på den andre siden, avslutter Kjær.

Siste fra forsiden