Trials Rising - beta

Trials Rising byr på knall og fall med en åpen beta

Alle som vil kan prøve spillet neste uke.

Ubisoft

Ubisoft kunngjorde denne uken en åpen beta for Trials Rising. Alle som ønsker å prøve seg på motorsykkelakrobatikk kan hoppe på mellom 21. og 25. februar, på PC, PlayStation 4, Xbox One eller Nintendo Switch.

Test sykkelferdighetene i Trials Risings åpne betatest.
Ubisoft

I løpet av testperioden får deltakere tilgang på 18 forskjellige baner med varierende vanskelighetsgrad. Åtte av dem er tilgjengelig for flerspillerløp, hvor du kan teste evnene dine mot andre spillere.

I tillegg gir betaen en smakebit på den nye Tandem-sykkelen, hvor to spillere kontrollerer hver sin del av sykkelen og må samarbeide om å navigere de vanskelige brettene. Er man flink nok kan man låse opp en Helium-sykkel, som blir tilgjengelig i fullversjonen for alle som skaffer seg den i betaen.

Ubisoft lover ellers fire brett som er spesielt designet for å hjelpe spillere med å bli flinkere. Her kan man altså sikre seg et forsprang før fullversjonen lanseres bare et par dager etter betatesten – nemlig 26. februar.

Planene for ekstrainnhold er klare

Ubisoft har planene klare for ekstrainnhold til Trials Rising. (Video: Ubisoft)

Selv om Trials Rising enda ikke er ute, har Ubisoft allerede avslørt planene for spillets ekstrainnhold. I månedene etter lansering vil spillere få tilgang på nye baner, sykler, spesielle flerspillerarrangementer og diverse annet innhold.

Et sesongpass blir også tilgjengelig for de som ønsker å bruke noen ekstra kroner på spillet. Passet inkluderer over 50 nye baner, nye steder å kjøre og tonnevis med kosmetiske gjenstander.

Ubisoft har linet opp flere åpne betatester.
I mars kan spillere prøve The Division 2 »

Siste fra forsiden