The Division 2 - beta

Snart får alle mulighet til å teste ut The Division 2

Ubisoft sveiver i gang en åpen betatest.

Ubisoft

Ubisofts storsatsing The Division 2 ble nylig tilgjengelig i en lukket betaversjon, som for øvrig ikke ble helt problemfri, og nå ser det ut til at en åpen beta også er underveis. Det rapporterer blant andre VG247.

Bekreftelsen av den åpne betaen kom via en uttalelse fra en av utviklerne under en direktesendt via på Twitch, og var tilsynelatende ikke planlagt.

Ubisoft-medarbeideren i videoen omtalte et teknisk problem i spillet og nevnte at problemet ville bli fikset i den åpne betaversjonen.

Problemfylt lukket beta

Mikkjell Lønning/Gamer.no

En full, offisiell kunngjøring har i skrivende stund ennå ikke kommet, og det er dermed uvisst akkurat når den kommer. Ubisoft vil nok gi lyd fra seg ganske snart i den forbindelse.

Den lukkede betaen til The Division 2 startet torsdag forrige uke og varte til mandag denne uken. Som Gamer.no meldte opplevde den lukkede betaen problemer på samtlige plattformer, som blant annet omfattet hyppige krasj og lav bildefrekvens.

For å løse problemene anbefalte Ubisoft å starte spillet på nytt med jevne mellomrom. Forhåpentligvis vil mange av problemene bli rettet opp i den åpne betaen, som det også ble antydet i Twitch-videoen.

Vi tok en titt på The Division 2 nylig og konkluderte foreløpig med at spillet virker langt bedre enn forgjengeren, men at det også er mange usikkerhetsfaktorer. Spillet lanseres på PC, PlayStation 4 og Xbox One den 15. mars.

Les også: Respawn prøvde å inkludere titaner i Apex Legends, men de passet ikke inn »

Siste fra forsiden