The Division 2 Private Beta

The Division 2-betaen har problemer på samtlige plattformer

Ubisoft anbefaler at man skrur av og fyrer opp spillet på nytt annenhver time.

Ubisoft

Den lukkede betatesten for The Division 2 gikk av stabelen på torsdag, og de som har forhåndsbestilt spillet – pluss en bunke utvalgte fans – kan nå se hva oppfølgeren har å by på. Testperioden har imidlertid ikke fått den beste starten, og på både PC, PlayStation 4 og Xbox One melder spillere om problemer.

Den lukkede betatesten for The Division 2 har ikke vært fri for problemer så langt.
Ubisoft

Blant annet opplever mange at spillet krasjer med jevne mellomrom, med feilkoden Delta-03. Når man logger seg inn igjen blir man gjerne flyttet tilbake til basen sin, som kan bety at man mister fremgang i oppdrag og ellers i den åpne verdenen.

Et annet problem virker å være knyttet til en slags minnelekkasje, hvor bildefrekvensen plutselig synker ned til under ti bilder i sekundet. Med mye action på skjermen blir det simpelthen umulig å spille.

– Skru av og på igjen

På sine nettsider bekrefter Ubisoft at problemene forekommer på samtlige plattformer. Utviklerteamet jobber med å få orden på ting, men enn så lenge har det kommet opp med en enkel, men tilsynelatende effektiv løsning.

– For å unngå begge problemene anbefaler vi at spillere skrur spillet av og på igjen hver andre eller tredje time, skriver Ubisoft.

Ved siden av de nevnte feilene melder studioet også om rot knyttet til vennesystemet i The DIvision 2. Dersom man inviteres til en gruppe før man har startet spillet, vil det krasje under oppstart. For å unngå dette bør venner kun invitere hverandre når alle er logget helt inn i spillverdenen.

The Division 2: Private Beta varer frem til 11. februar. Dersom du har tilgang kan du invitere opptil tre venner til å ta del i testen.

Les også: Lukket The Division 2-beta gir fans en smakebit på helt nytt innhold »
Les også: The Division 2 overhaler flerspilleropplevelsen Dark Zone »

Siste fra forsiden