Nye øvelser til Wii Fit

Trim for de late

På tampen av oktober lanseres Wii Fit Plus.

I fjor kom Wii Fit på markedet, og Nintendos trimprogram med medfølgende badevekt/treningsbrett ble en stor suksess. Spillet skal ha solgt over tjue millioner eksemplarer, og med den slags salgstall har det selvsagt gitt opphav til en rekkekopier.

Akkurat som på treningsstudio

På årets E3-messe kunngjorde Nintendo at det skulle komme en utvidet versjon av programmet, og nå har Wii Fit Plus fått slippdato. Treningslystne spillere kan plukke opp produktet fra 30. oktober. Det kan kjøpes sammen med balansebrettet, eller for seg selv hvis du allerede har brettet.

Wii Fit Plus inneholder alle øvelsene og programmene fra originalen, og har flere nye supplement til treningsøktene dine. Femten nye minispill fokuserer på balanse, mens styrketrening og yoga får seks nye øvelser. Du kan også sette sammen egne programmer som blander de sistnevnte.

Det er lagt inn en kaloriteller om holder rede på hvor mye du forbrenner i løpet av øktene dine, og du kan be spillet anbefale øvelser som går på områder du er spesielt interessert å trene. For kjæledyreiere er det lagt inn en funksjon som lar deg veie hunden eller katten din.

Originalutgaven av Wii Fit ble belønnet med en åtter av vår anmelder, som mente det var en «vennlig, lettlært og «spillifisert» inngangsportal til treningens gleder».

Siste fra forsiden