Turnering i Street Fighter X Tekken

Vi arrangerer ny cup med pengepremier for slåssespillere.

Når man omtaler slåssespill er det vanskelig å komme unna gigantene Street Fighter og Tekken. Disse spillseriene har holdt det gående i arkadehallene siden 80- og 90-tallet, og er fremdeles svært populære enten slåssingen utkjempes i en spillehall eller på en stuekonsoll.

For kort tid siden ble disse to seriene slått sammen i det tilsynelatende ultimate spillet: Street Fighter X Tekken. Her møtes de ikoniske kamphanene fra begge franchisene til dyst, riktignok på Street Fighter-seriens premisser. Spillet bruker nemlig samme teknologi som kritikerroste Street Fighter IV, men er tilpasset med nye spillmekanikker for å nå ut fans av begge leire.

5000 kroner i premiepotten

Nå ønsker vi å holde en ny turnering i et slåssespill med nettopp Street Fighter X Tekken på Xbox 360 som plattform. Dette gjør vi i samarbeid med det norske slåssespillsamfunnet Round1KO.com.

Premiene er som følger:

1. plass: 2500 kroner
2. plass: 1500 kroner
3. plass: 1000 kroner

I tillegg får tre tilfeldige deltakere hver sin t-skjorte fra Gamer.no.

Alle som ønsker å delta i turneringen må melde seg på innen til onsdag 2. mai klokken 18:00. Første runde trekkes 19:00 og alle kampene foregår på nettet via Xbox Live. Resultatene rapporteres og vises fortløpende i vårt turneringssystem her på Gamer's Paradise. Vi regner med å kåre en vinner samme kveld.

Turneringene våre rundes bestandig av til nærmeste tall som går opp med et fullt turneringsoppsett . Det vil si 32, 64, 128 og så videre. Vi har i utgangspunktet satt opp Street Fighter X Tekken som en 32-spillers turnering med venteliste tilfelle frafall. Det lønner seg derfor å registrere seg så tidlig som mulig. Dersom antall påmeldte overstiger 64 endrer vi oppsettet deretter.

Meld deg på turneringen her

Les også: Regler for Street Fighter X Tekken-turneringen

Siste fra forsiden