Turok utsatt til 2008

Dinosaurene i Turok må pent vente til neste år før de får smake menneskekjøtt.

Det britiske nettstedet Eurogamer melder at skytespillet Turok har blitt utsatt. Opprinnelig skulle det ha kommet allerede i september, men nå skal utgivelsen ha blitt flyttet til februar.

Eurogamer gir ingen grunn for utsettelsen, annet enn at utviklerne i det ferske studioet Propaganda Games trenger mer tid med spillet for å sørge for at kvaliteten blir så god som mulig.

Turok er et førstepersons skytespill hvor vi havner i forhistoriske omgivelser som ikke bare inneholder en gruppe uvennlige leiesoldater, men også massevis av blodtørstige skrekkøgler.

Allerede på fjorårets E3-messe så Turok svært lovende ut, og vi får håpe den utvidede utviklingstiden fører til at spillet blir verd å glede seg til. Turok kommer til Xbox 360 og PS3.

Dette er ikke første gangen en etterlengtet høstutgivelse har blitt utsatt til neste år. De fleste har vel allerede fått med seg at både GTA IV og Age of Conan har fått flyttet utgivelsesdatoene sine frem i tid, og det ser også ut til at vi europeere må vente til neste år før vi får teste festspillet Rock Band.

Siste fra forsiden