Turtles-spill til alle plattformer

Ubisoft har kunngjort at de jobber med Teenage Mutant Ninja Turtles for alle populære plattformer.

Turtles-fenomenet ser ut til å være på vei tilbake, blant annet takket være en kommende animasjonsfilm om de bandittbekjempende skilpaddemutantene og rottetreneren deres, Splinter. Ubisoft jobber med et spill basert på denne filmen, og nå er det klart at det kommer til Xbox 360, PS2, PSP, PC, GBA, DS, GameCube og Wii (en PS3-versjon er ikke annonsert, men den kommer vel).

Lanseringen vil finne sted i mars, og spillet bruker de samme mørke og farlige miljøene og eventyraktige temaene vi finner i animasjonsfilmen. Handlingen foregår i New York, som for anledningen plages av skumle og hemmelighetsfulle skurker og merkelige vesener som ser ut til å komme fra en annen verden.

Samtidig sliter mutantskilpaddene med motivasjonen, og Raphael, Donatello og Michelangelo mister fokus på det som er viktig. Dermed er det opp til Leonardo og Splinter å gjenforene det dynamiske teamet, og finne tilbake til ninjadisiplinen som tjente dem så godt sist gang de var i aksjon. Deretter må de redde byen, selvsagt.

Spillet kommer med intens ninjakamp, og alle de fire skilpaddene er spillbare (hver av dem har sine egne unike egenskaper). Skilpaddene kan samarbeide for å nå vanskelige steder, eller ta knekken på fæle fiender. Disse fiendene inkluderer blant annet figurer fra filmen og tegneseriene, som Purple Dragon Street Gang og Foot Clan.

Det er imidlertid ikke bare kamp i dette spillet, og du må også bruke akrobatiske bevegelser for å navigere deg gjennom bymiljøet. Du kan blant annet hoppe fra bygning til bygning, klatre opp høye vegger og manøvrere deg rundt i byens flotte kloakksystem. Info om spillet finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden