TV med innebygd spillkonsoll

Sonys nye Bravia-modell kommer med en PlayStation 2 i sokkelen.

PlayStation 2 er en av tidenes største konsollsuksesser, med nesten 150 millioner solgte eksemplarer, og den lever fortsatt i beste velgående over ti år etter utgivelse. Noen ganger kan man sågar se et spill til konsollen krype seg inn på ymse salgslister, og i Brasil ble den ikke engang offisielt lansert før i fjor.

En løsning om du er lei av å dra frem PS2-en for å spille Metal Gear Solid 3.

Derfor er det ikke helt søkt når Eurogamer nå melder om at Sony skal begynne å selge en ny modell av sine Bravia-TV-er med en innebygd PlayStation 2 i sokkelen.

KDL-22PX300, som den nye modellen heter, skal ha et skjermbilde på 22 tommer og være såkalt HD Ready. Annet snop den kommer med inkluderer fire HDMI-innganger, flust av USB-porter, hodetelefoninngang, internettstøtte og selvsagt - en spillkontroller.

Prisen på herligheten skal begynne på 199 pund i England, eller rundt 1900 norske kroner. Det er ikke kjent hva vi kan komme til å betale for TV-en her til lands, om importørene i det hele tatt skulle finne det fornuftig å ta de inn.

Det vites ikke om dette betyr at vi kan komme til å se en rammere storbror-Bravia med innebygd PlayStation 3 i fremtiden, eller kanskje en mastodont av et apparat med begge deler. Kanskje dette blir Sonys løsning på manglende bakoverkompabilitet hos PlayStation 3-en?

Siste fra forsiden