Twitch - permitteringer

Twitch permitterer 400 ansatte som del av store jobbkutt hos Amazon

Strømmeselskapet har enda ikke fortalt ansatte hvem som mister jobben.

Twitch

Amazon bekreftet denne uken at selskapet kutter 9000 jobber i løpet av de neste ukene. Blant underavdelingene som rammes hardest er Twitch, der over 400 ansatte må pakke sakene sine.

Tirsdagens kunngjøring fra Amazon-sjef Andy Jassy kom som et sjokk på Twitch-ansatte. Kilder som har snakket med Polygon forteller at strømmeselskapets ledelse enda ikke har informert om hvem som mister jobben, noe som først blir klart «senest i begynnelsen av neste uke».

– Jeg er skuffet over å dele nyhetene på denne måten, før vi har vært i stand til å kommunisere direkte med de som blir rammet, men det er viktig for dere å få en bekreftelse fra meg på at disse vanskelige nyhetene stemmer, skrev Twitch-sjef Dan Clancy i en e-post til ansatte.

I en offentlig uttalelse om permitteringene skyldte Clancy på makroøkonomiske utfordringer, samt at selskapets inntekter ikke har vokst i takt med hva som var forventet. Jobbkuttene ble derfor nødvendige for å kunne fortsette bærekraftig drift.

Clancy tok for øvrig over stillingen som Twitch-sjef for bare noen dager siden. Det etter at medgrunnlegger Emmett Shear trakk seg 16. mars, etter 16 år i toppjobben.

LES OGSÅ: Xbox, Bethesda og 343 rammet av omfattende jobbkutt hos Microsoft »

Siste fra forsiden