Two Worlds får etterfølger

Nytt Two Worlds-kapittel til høsten

Two Worlds: The Temptation har nå blitt kunngjort som en fullverdig etterfølger til rollespillet Two Worlds.

Rollespillet Two Worlds har fått mange tilhengere, og til høsten lanseres en offisiell etterfølger for Xbox 360 og PC. Denne kommer med mange forbedringer i forhold til originalversjonen, både i forhold til grafikk og gameplay.

Pumba har fått nye venner.

Etterfølgeren heter Two Worlds: The Temptation, og foregår kort tid etter hendelsene i Two Worlds. Handligen foregår i den østlige delen av Antaloor, og det meste skjer i regionene rundt Oswaroh og Drak'ar-ørkenen.

De nye miljøene skal være like store i skala som spillverdenen i Two Worlds, og denne gangen loves vi blant annet mer intrikate oppdrag, forbedret skuespill, mer tilfredsstillende kamp og et bedre system for hesteridning.

Two Worlds: The Temptation ble opprinnelig kunngjort som en ekspansjonspakke, men nå er det klart at spillet i stedet blir en fullverdig etterfølger.

– The Temptation skulle først ha vært en ekspansjon for Two Worlds, men etter hvert som vi startet å lage historien og forandre på nesten alle aspektene v spillet skjønte vi at vi var på vei til å lage en skikkelig etterfølger, forteller Miroslaw Dymek fra utvikler Reality Pump.

Han fortsetter:

– Hele utviklerteamet vårt gjør nå alt for at Two Worlds: The Temptation skal bli et langt bedre spill en originalen.

Mer informasjon om Two Worlds og den kommende etterfølgeren kan du finne på seriens nettsted. Om du ikke kjenner Two Worlds fra før, kan du ta en titt på vår anmeldelse.

Siste fra forsiden