Bratwurst og vodka

Tyskere mot russere

Bratwurst og vodka

Enda et krigsspill er på vei fra Matrix Games. Denne gangen skal vi til østfronten.

Matrix Games har gradvis avdekket høstens kolleksjon av strategiske krigsspill, og nå har de kunngjort enda et tittel. Det nyeste er fra Gary Grigsby-serien, og har det nokså kronglete navnet Gary Grigsby’s War in the East: The German-Soviet War 1941-1945.

Som navnet tilsier handler spillet om østfronten under andre verdenskrig. Det loves turbasert kriging mellom hele divisjoner hvor omtrent alle tenkelige fenomener kan påvirke utfallet av kampene. Blant annet skal vær og vind, troppenes moral og tilgang til forsyninger og lederegenskapene til offiserer være med på å avgjøre utfallet av tyskernes kampanje mot Sovjetunionen.

Vi får kjempe på en diger slagmark som strekker seg fra Berlin i vest til Ural-fjellene i øst. Spillet byr på et stort scenario som dekker hele konflikten, samt en rekke mindre scenarioer med sine egne utfordringer.

Gary Grigsby’s War in the East: The German-Soviet War 1941-1945 skal være klart før året er omme, og selges i likhet med andre Matrix Games-produkter gjennom deres nettsider. Det er utviklet av 2by3 Games.

Diskutér artikkelen i forumet

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen