Ubisoft annonserer Splinter Cell 4

Ubisoft annonserte tirsdag kveld at Tom Clancy's Splinter Cell 4 er under utvikling. Spillet vil bli sluppet våren 2006.

Det fjerde spillet i den svært suksessrike spillserien har fortsatt ikke fått et "etternavn", men vi kan være helt sikre på at Tom Clancy blir fornavnet. Ubisoft hevder at spillet vil bli et friskt pust når det gjelder spillbarhet. I tillegg vil Splinter Cell 4 ikke mindre enn revolusjonere og innovere spillserien.

Ubisoft lover å ta historien om Sam Fisher til et helt nytt territorium ved å utdype historien i seg selv samt Sam Fisher’s karakter. Hva det betyr må vi altså vente til våren for å finne mer ut av.

- Tom Clancy’s Splinter Cell 4 vil bli enda mer spennende og adrenalinpumpende enn sine grensesprengende forgjengere. Den nye versjonen vil både høyne spillopplevelsen på nåværende konsoller samt utnytte kapasiteten på neste generasjons konsoller fullt ut for å levere spillerne den mest fantastiske spillopplevelsen noensinne, sier Yves Guillemot, president og adm. direktør hos Ubisoft.

Den fjerde delen i serien slippes til våren på PC, nåværende konsoller, samt neste generasjon konsoller. Mer informasjon har ikke Ubisoft gått ut med foreløpig, men vi forventer skjermbilder og snikende fakta utover året. Spillserien har til nå solgt 12,5 millioner enheter på verdensbasis siden det første spillet ble lansert i 2002.

Siste fra forsiden