Rayman Origins

Ubisoft gir bort Rayman Origins til alle som ser på «speedrun»-arrangement neste uke

Ubisoft

Ved siden av å vise frem nye spill vil Ubisoft benytte årets E3-messe til å feire 20-årsdagen til plattformklassikeren Rayman 2. I den sammenheng vil utvikleren avholde en «speedrun»-fest med spillet, og alle som ser på kan stikke av med et eksemplar av Rayman Origins.

Prøver å sette verdensrekord

Rayman 2 fyller 20 år i oktober.
Ubisoft

Som Ubisoft forteller på sine nettsider er «Glackum» mannen som skal sette seg ned å spille Rayman 2. Inntil nylig holdt han verdensrekorden for å komme seg gjennom spillet raskest mulig, og målet for neste ukes sending blir å gjenerobre tronen.

Det hele sendes på Ubisofts offisielle Twitch-kanal fra klokken 19:30 norsk tid på mandag 10. juni, bare noen timer før Ubisofts E3-show skal starte. Speedrun-personlighet «SpikeVegeta» stiller i rollen som kommentator, mens «Glackum» skal forsøke å fullføre spillet på under en time, 15 minutter og 22 sekunder (ikke inkludert lastetider).

For de som lar seg inspirere til å spille selv, byr Ubisoft på gratis PC-eksemplarer av Rayman Origins til seere. Alt du må gjøre er å koble Uplay-kontoen din til Twitch, og deretter se minst 30 minutter av det direktesendte verdensrekordforsøket.

Rayman Origins ble opprinnelig lansert i 2011, og fikk en meget positiv mottakelse. Vår egen Øystein Furevik storkoste seg med sideskrolleren, og klinket til med ni poeng på karakterskalaen.

Ubisoft skal også vise frem et nytt Watch Dogs på E3.
I Watch Dogs Legion kan du ta kontroll over hvilken som helst «NPC» »

Siste fra forsiden