Ubisoft gir ut grøsserspillet Project Zero 2

Project Zero 2, fra skaperne av Dead or Alive, har hittil kun blitt utgitt i USA og Japan. Nå får vi europeere sjansen til å spille det, takket være Ubisoft.

Ubisoft kommer til å gi ut Project Zero 2: Crimson Butterfly i andre kvartal dette året. Project Zero 2 har allerede høstet mange lovord i de deler av verden hvor det er utgitt. Spillet er kjent under navnet Fatal Frame 2 i USA, og har vært ute på det amerikanske markedet siden desember.

Project Zero 2 er et spill i den voksende grøsserspillsjangeren ("survival horror"). Spillet følger tvillingsøstrene Mio og Mayu Amakura, som går seg vill i en stor skog. Til slutt finner de frem til ruinene av en mystisk landsby, og i det de prøver å snu finner de ut at veien de tok ikke lenger finnes. Dermed har de ikke noe annet valg enn å utforske denne landsbyen.

Det viser seg raskt at det hviler en forbannelse over byen, som hjemsøkes av fortidens spøkelser. Etter som tvillingsøstrene utforsker byen finner de ut mer og mer om den mørke hemmeligheten den rommer. Åndene som bebor landsbyen er dessverre langt fra vennlige, og Mio og Mayu må kjempe med nebb og klør for å unngå å ende sine dager på dette marerittaktige stedet.

Mer informasjon om denne lovende tittelen finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden