Ubisoft

Ubisoft har tre store spill på vei

Skjermbilde fra Assassin's Creed Odyssey.
Espen Jansen/Gamer.no

Ubisoft la nylig frem sine resultater for det siste finansåret, og blant disse dukket det også opp noen interessante opplysninger om hva vi har i vente på spillfronten fra den store utgiveren. Det melder blant andre Game Informer.

I sin oppsummering for finansåret 2019 opplyser Ubisoft at de har tre uannonserte spilltitler på vei. Disse vil bli lansert i det fjerde kvartalet av finansåret 2020 – som vil si innen 31. mars neste år.

Selskapet skal lansere til sammen fire såkalte AAA-titler i finansåret 2020, hvorav det ene er det nylig annonserte Ghost Recon Breakpoint, mens de øvrige tre titlene altså ennå er ukjente.

Nytt Assassin's Creed?

Hvilke spill det dreier seg om kan man bare spekulere i. Ubisoft har imidlertid sluppet et subtilt hint om at det neste Assassin's Creed-spillet er på vei via et påskeegg i The Division 2. Denne tittelen skal visstnok foregå i vikingomgivelser.

Får vi se mer av Sam Fisher neste år?
Ubisoft

Nylig startet også ryktemøllen om et nytt Splinter Cell-spill, etter at kreativ sjef hos Ubisoft Julian Gerighty la ut en melding på Twitter hvor han hevdet at han jobbet på det neste Splinter Cell-spillet.

Som blant andre PC Gamer rapporterte kom imidlertid Ubisoft med en uttalelse like etter, hvor de opplyste at meldingen fra Gerighty bare var en spøk og at selskapet ikke har noen offisielle kunngjøringer å komme med.

Watch Dogs 3 er også en mulighet. Som blant andre PCGamesN rapporterte for en tid tilbake foreligger det sterke indikasjoner på at det neste Watch Dogs-spillet er godt i gang, blant annet i form av en varemerkeregistrering.

Hva Ubisoft har i ermet vil vi trolig få vite alt om på årets E3-messe, som går av stabelen den 11. juni, altså om ganske kort tid. Gamer.no vil være på plass under arrangementet og bringe deg alle de viktigste nyhetene.

Les også: The Division 2 inviterer på sitt aller første raid denne uken »

Siste fra forsiden