Ubisoft lover enda mer Rainbow Six Siege-innhold

Vil støtte skytespillet ett år lengre enn planlagt.

Ubisoft

Etter et vellykket år med Rainbow Six Siege har Ubisoft valgt å forlenge sin satsning på flerspillerskyteren. I en melding på Twitter skriver utvikleren at enda mer innhold er på vei, som vil lanseres i løpet av de neste 12 månedene.

Operation Red Crow er Rainbow Six Sieges fjerde utvidelse.
Ubisoft

Ubisoft har foreløpig ikke sagt noe om hva vi kan vente oss, men ventetiden trenger ikke bli veldig lang. Allerede denne måneden runder selskapet av den første sesongen med ekstrainnhold, med lanseringen av Operation Red Crow den 17. november.

Spillets fjerde utvidelse legger kampene til Japan, der man kan prøve det nye Skyscraper-brettet. Operation Red Crow introduserer også to nye figurer til spillet, kalt Hibana og Echo, samt en rekke mindre endringer.

Intens flerspiller-action

Rainbow Six Siege ble lansert 1. desember i fjor, til stort sett positiv omtale. Her på bruket fikk skytespillet karakter syv, og vår anmelder roste de intense og varierte kampene, men savnet flere spillmoduser:

– Rainbow Six Siege lever på sine enkeltøyeblikk. Sekundet der man aktiverer en eksplosiv som åpenbarer fiendens svakheter er uvurderlig. At svært mye kan ødelegges gir også en frihet bare Battlefield-spillene har gitt oss tidligere, skrev Andreas Bjørnbekk.

Les hele Rainbow Six Siege-anmeldelsen her »

Rainbow Six Siege
PlayStation 4
Rainbow Six Siege
Windows
Rainbow Six Siege
Xbox One
Rainbow Six Siege

Les også

Siste fra forsiden

Meritterte veteraner møter sultne debutanter i Telialigaens League of Legends-finale

Support-spiller «Touch» har savnet å løfte Telialiga-trofeet, men først må han slå Urban i sluttspillets finale.

E-sport