Assassin's Creed - remake

Ubisoft skal pusse opp flere Assassin's Creed-spill

Rykter skal ha det til at Assassin's Creed IV: Black Flag er blant spillene som pusses opp.
Ubisoft

TLDR

  • Ubisoft planlegger å pusse opp gamle Assassin's Creed-spill, men akkurat hvilke titler er ikke bekreftet ennå.
  • Ubisofts toppsjef Yves Guillemot hinter om mer enn kun grafiske forbedringer, med fokus på å modernisere spillene.
  • Guillemot antyder også mer hyppige utgivelser av nye Assassin's Creed-spill, med mer variasjon i opplevelsene.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Ubisoft har avslørt planer om å pusse opp gamle Assassin's Creed-spill. Hvilke titler vi skal få gjensyn med er foreløpig ikke bekreftet, men selskapet har flere «remake»-prosjekter på gang.

Det var toppsjef Yves Guillemot som delte nyheten i en runde med spørsmål og svar på Ubisofts nettsider. Detaljene var vage, men Guillemot virket å antyde at det er snakk om mer enn bare et nytt strøk med maling.

– Spillere kan se frem til noen «remakes», som lar oss dra tilbake til noen av spillene vi har laget tidligere og modernisere dem. Det er verdener i noen av våre eldre Assassin's Creed-spill som fortsatt er ekstremt innholdsrike.

Uttalelsen følger rykter fra i fjor om at det jobbes med en nyversjon av Assassin's Creed IV: Black Flag.

Videre hintet Guillemot om mer hyppighet i Assassin's Creed-lanseringene, samtidig som det også skal bli mer variasjon. Ubisoft har allerede lekt seg med litt forskjellige opplevelser, som det mindre og mer tradisjonelle Assassin's Creed Mirage. Årets Assassin's Creed Shadows blir en større opplevelse, og utvikleren har også et spill med kodenavn Hexe på vei.

– Målet er at Assassin's Creed-spill skal komme ut oftere, men ikke at det blir den same opplevelsen hvert år. Det er mange gode ting på vei, inkludert Assassin's Creed Hexe, som vi har kunngjort, som kommer til å bli et veldig annerledes spill sammenlignet med Assassin's Creed Shadows. Jeg tror vi kommer til å overraske folk, sa Guillemot.

Assassin's Creed Shadows lanseres 15. november.
Se 13 minutter fra det kommende snikmorderspillet »

Siste fra forsiden