Ubisoft surfer med pingvinene

I animasjonsfilmen Surf's Up er pingvinene de opprinnelige oppfinnerne av surfebrettet. Nå har Ubisoft kunngjort spillmatiseringen.

Senere i år kommer animasjonsfilmen Surf's Up til kinoene, og som seg hør og bør, følges den også av et spill til omtrent alle plattformer (PS3, PS2, PSP, Xbox 360, Wii, GameCube, DS, GBA og PC). Filmen omhandler pingvinen Cody Maverick, som forlater Shiverpool i Antarktis for å delta i en stor surfekonkurranse på Pen Gu Island.

Ukonvensjonell bruk av surfebrett

Surf's Up er et arkadebasert surfespill der spillerne må utføre en mengde ulike triks for å vinne surfekonkurransen på Pen Gu Island. Vi får ti spillbare figurer (hver med sine egne triks og egenskaper), inkludert hovedpersonen Cody, den nådeløse mesteren Tank og den gamle surfelegenden Big Z (spilt av Jeff Bridges i filmen).

Ellers loves vi avansert vannsimulasjon og fysikk, en rekke ulike omgivelser, massevis av opplåsbart innhold og et lydspor bestående av ti lisensierte låter. Spillet skal være fullstappet av humor, og ha en spennende historie. I tillegg til Jeff Bridges vil Shia LaBeouf, Zooey Deschanel, Mario Cantone, Diedrich Bader og Sal Masekela alle låne stemmene sine til spillet.

Spillet skal lanseres 27. juli, og mer informasjon kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden