Demo: Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper

Uhyggelig mestermøte

Kan Sherlock Holmes hamle opp med Jack the Ripper?

Det har gått noen år siden Jack the Ripper herjet Londons østkant, og vi har fortsatt ikke fått noen løsning på mysteriet, noe som betyr at på en eller annen kirkegård ligger det kanskje en morder på frifot. Med mindre familien ikke har betalt avgift, og han er gravd opp igjen.

Uansett, i eventyrspillet Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper får du, som den fiktive mesterdetektiven Sherlock Holmes, selv forsøke å løse mysteriet. Her får du utforske det gufne Whitechapel-distriktet for å finne identiteten og motivet til verdens mest berømte seriemorder.

Utgiver Focus Home Interactive har nå lansert en spillbar demo av dette eventyrspillet. Denne skal blant annet demonstrere hvordan spillet benytter seg av to forskjellige synsvinkler. Den første er den klassiske tredjepersons pek-og-klikk-vinkelen, med statiske kameraer, mens den andre lar deg se verden fra Sherlocks egne øyne.

Demoen, som er på 872 MB, lar deg spille som Sherlock Holmes i starten av spillet. Du blir vitne til Jack the Rippers første mord, og må igangsette etterforskningen umiddelbart. Demoen finner du her:

Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper lanseres i disse dager for PC (hvis du ikke finner det i butikken kan du kjøpe det fra Adventure Shop). En versjon til Xbox 360 kommer senere i år. Mer info finner du på spillets nettsted.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden