Ukens leseromtale (uke 14)

Forrige ukes beste leseromtaler er studert. Her er den vi synes var best.

I våre nyrenoverte og funksjonelle produktsider, kan leserne legge inn sine egne anmeldelser av alle spill i databasen, for å hjelpe andre brukere i å gjøre det rette valget. Hver leseromtale må oppfylle visse kriterier for bli lagt ut, og det er redaksjonen i Gamer.no som står for godkjenningen.

I uke 13 var det Knut Gaute Vardenærsin vurdering av det meget populære rollespillet The Elder Scrolls IV: Oblivion som stod i rampelyset. Nye leseromtaler har strømmet inn, og det er artig å se at leserne engasjerer og videreformidle sine egne erfaringer på denne måten.

Fra forrige uke har vi valgt ut en anmeldelse av Metal Gear Solid 3: Snake Eater skrevet av Øyvind Holmstad. Teksten forklarer på fint og tradisjonelt vis først litt om bakgrunnshistorien, før man blir introdusert for gameplayet og spillopplevelsen. I det hele tatt en akkurat passe lang anmeldelse med god flyt. Her et et lite utdrag:

– Første gang jeg fullførte Metal Gear Solid 3: Snake Eater satt jeg igjen med tårer i øynene. Måten spillet i løpet av den siste timen ruller opp hva som egentlig skjedde er fantastisk. Man skal ikke kunne tro at polygoner og pixler kan sette så dype spor som dette, men den dataskapte verden som Kojima viser oss engasjer, trollbinder og beviser at spill ikke kun er annenrangs underholdning.

Vi gratulerer! Neste mandag setter vi søkelyset på en ny leseromtale. Dere finner link til erfaringssystemet i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. Den siste måneden har det også vært mulig å se siste 8 lesererfaringer nederst i høyremenyen overalt på Gamer.no.

Siste fra forsiden