Ultra Street Fighter II får førstepersonsmodus på Nintendo Switch

Hadoken til du dør.

Skjermbilde, YouTube

Det kommende slåssespillet Ultra Street Fighter II: The Final Challengers for Nintendo Switch vil by på en førstepersonsmodus kalt «Unleash! HaDOken». Modusen vil tilsynelatende la spillere bruke Joy-Con-kontrollerne til å nedkjempe motstandere med det kjente «Hadoken»-angrepet.

Spillesken for Ultra Street Fighter II har dukket opp i Japan.
Nintendo Everything

Det er nettstedet Nintendo Everything som melder om den nye modusen, som omtales på baksiden av den japanske spillesken til Ultra Street Fighter II. Modusen ble opprinnelig hintet til i en trailer for spillet fra tidligere i år, og nå er den altså bekreftet.

Velg grafisk stil

Ultra Street Fighter II er en oppgradert utgave av Super Street Fighter II Turbo fra 1994, som introduserer et par nyvinninger her og der. Den nye versjonen byr blant annet på lokal og nettbasert flerspiller, to nye spillbare figurer og en rekke justeringer til spillopplevelsen.

Annonseringstraileren for Ultra Street Fighter II. Kan du se glimtet av førstepersonsmodusen? (Video: Capcom)

I tillegg kan spillere velge å spille med den opprinnelige 16-bit-grafikken, eller med den mer moderne grafikkstilen som ble brukt i Super Street Fighter II Turbo HD Remix fra 2008.

Ved siden av å påvirke spillets utseende vil valget av stil også bestemme bildeformatet – 4:3 eller 19:9 – og hvilket stemmeskuespill som brukes.

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers kommer kun til Nintendo Switch, og skal lanseres en gang i 2017.

Nintendo Switch selges ikke med spill inkludert.
Alle som kjøper konsollen får imidlertid prøve Splatoon 2 gratis »

Siste fra forsiden