Untold Legends til PS3

Sony Online Entertainment har fortalt at PSP-spillet Untold Legends snart får en storebror på PS3.

Sony Online Entertainment har nå kunngjort Untold Legends: Dark Kingdom, som er et actionrollespill hvor handlingen foregår i det samme universet som vi fikk oppleve i Untold Legends til PSP. Dark Kingdom kommer til PS3, og lar spilleren legge ut på et eventyr for å kjempe mot uhyggelige fiender og magiske monstre.

Untold Legends: Dark Kingdoms kommer med tre klasser ("brute", "mage" og "scout" - altså en nærkampspesialist, en magiker og en snikespesialist), og du vil få rollen som en slags opprørspoliti, som jobber for å hindre at innbyggerne i landet ditt gjør opprør. Etter hvert finner du imidlertid ut at kongen din ikke har helt rent mel i posen.

Spillet skal være et raskt og tilgjengelig rollespill som viderefører gameplayet i PSP-spillet. Både kampsystemet, måten figurene oppgraderes på og historiefortellingen vil være relativt lik det vi fant i Untold Legends på PSP, men grafikken vil selvfølgelig være et par-tre hakk bedre.

Blant annet loves vi ting som fullstendig simulasjon av vann, samt Havok-basert fysikksimulasjon av andre objekter. Fysikken vil være mer enn ekstra pynt; det vil for eksempel være mulig å kaste en fiende på kameratene hans for å påføre dem skade, og vi vil i tillegg få en rekke logiske nøtter sentrert rundt spillets fysikkmotor.

Det er ikke klart når Untold Legends: Dark Kingdom skal komme ut.

Siste fra forsiden