UT 2007 blir lanseringstittel for PS3

Det amerikanske PlayStation-bladet har fortalt at Unreal Tournament 2007 blir en lanseringstittel for Sonys nye konsoll.

I følge PlayStation Magazine i USA har Epic bekreftet at Unreal Tournament 2007 kommer til PlayStation 3, og i følge det amerikanske PlayStation-magasinet, vil det være en lanseringstittel for systemet. Gamespot har tittet på bladet, og sier at lanseringsdatoen står som "våren 2006", men før vi vet når PS3 skal lanseres i vår del i verden, bør vi ta den datoen med litt salt.

UT 2007 for PC

Unreal Tournament 2007 fortsetter i stor grad der de populære forgjengerne slapp. Epic har tidligere fortalt at et av målene er å få Unreal Tournament 2007 til å fungere omtrent som en blanding av UT 2004 og det første Unreal Tournament-spillet fra 1999. Fokuset er fortsatt på flerspiller (og flerspiller-aktige enspillerkamper mot "bot-er").

Spillet benytter seg av Epic sin Unreal Engine 3, og vi kan med andre ord forvente en haug av grafiske finesser og spesialeffekter. Epic har allerede gitt ut noen bilder av PC-versjonen av Unreal Tournament 2007, men i hvilken grad disse representerer PS3-versjonen gjenstår å se.

I forhold til gameplayet får vi nye spilltyper (samtidig som noen - slik som Domination - ser ut til å forsvinne), kjøretøy (totalt får vi over ett dusin kjøretøy) og våpen. Den nye Conquest-modusen introduserer kjøretøybaserte kamper som foregår over store områder, hvor spillerne må ta kontroll over bunkere og baser for å vinne.

Selvfølgelig kommer også klassiske moduser som Deathmatch og Capture the Flag tilbake, i forbedrede versjoner. De datastyrte spillerne blir mer intelligente enn noensinne, og du kan kommandere datastyrte og menneskelige allierte ved hjelp av mikrofon og din egen stemme.

Siste fra forsiden