Utelukker ikke Diablo-tittel for konsoll

Men Blizzard vil ikke bekrefte noe ennå.

Det er ingen som vet når Blizzards kommende kronjuvel Diablo III vil være klart for PC-ene og Mac-ene våre. Nå kan det tyde på at vi en gang i fremtiden kanskje vil få oppleve hakkingen og slåingen serien er så kjent for på en konsoll.

Internett eksploderte nesten da stillingsutlysninger røpet at suksessutvikleren var på utkikk etter flinke folk til å jobbe med det folk trodde var en konsollversjon av Diablo III. Nå har imidlertid Blizzard klarnet litt opp i kaoset, det er på ingen måte planlagt at det tredje Diablo-spillet er på vei til konsoller.

Derimot vurderer Blizzard et «Diablo-aktig konsept for konsoller». Det skrives på Battle.net at utviklerne alltid har ment at gameplayet vil gjøre seg godt også på konsoll. Det er flinke folk som kanskje har peiling på dette Blizzard etterlyser i sine jobbannonser.

Som det sto skrevet på siden:
– Dette er ikke en annonsering av en konsolltittel. Vi utvikler Diablo III først og fremst for PC og Mac, og vi har ingen planer om å la en konsollversjon forsinke eller påvirke lanseringen av spillet.

Les også:Mens vi venter på djevelen
Les også:Blizzard svinger øksa
Les også:Ikke Diablo III i 2010


(Kilde: Eurogamer)

Siste fra forsiden