Utforsk en mystisk skyggeverden i nytt spill fra BioWare

Shadow Realms leverer fire mot én-flerspiller over nett.

BioWare

For et par uker siden dukket det opp en mystisk trailer for et nytt BioWare-spill med løfte om flere detaljer på Gamescom-messen i Köln. På EAs pressekonferanse onsdag ble det avslørt at dette spillet heter Shadow Realms.

Shadow Realms er et nettbasert action-rollespill som tar for seg kampen mellom det gode og det onde og henter inspirasjon fra gamle bordrollespill ala Dungeons and Dragons. Dette innebærer en asymmetrisk flerspillermekanikk der helter i grupper på fire må samarbeide for å bekjempe en spillerstyrt fiende:

– Dette spillet bringer oss tilbake til våre røtter i klassiske bordrollespill, men leverer også noe nytt og innovativt for våre fans, forteller Jeff Hickman fra BioWare i en pressemelding.

Klassisk med ny vri

På menneskenes side kan man kjempe som seks forskjellige klasser som oppfyller de typiske rollene man finner i denne typen spill: kriger, snikmorder, trollmann, prest, jeger og heksemester. Disse kommer med sine unike evner og våpen, som får en ny vri på seg av den moderne og høyteknologiske spillverdenen. Forvent alt fra økser og sverd til skytevåpen.

Shadowlord-klassen bekjemper sine fiender ved å besette monstre eller bruke feller til å fange motstanderne. Den moderne settingen og BioWares vante fokus på å fortelle en storslått historie påkaller sammenligner med Funcoms forrige online-spill The Secret World, men fortellingen blir håndtert på en ny måte.

Selve handlingen vil bli fortalt i episoder, som kan være en lur måte å holde brukerne bundet til spillet hvis de vil få med seg alt som skjer. Hvordan spillernes valg vil påvirke det som skjer fremover i historien ble ikke avslørt, men BioWare har nok en plan for dette også.

Shadow Realms blir lansert i løpet av 2015 til PC, og du kan melde deg på lukket alfatesting gjennom spillets nettside.

Se avsløringen av Shadow Realms på Gamescom.

Siste fra forsiden