Under the Waves

Utforsk havbunnen og altoppslukende sorg i dette atmosfæriske eventyrspillet

Under the Waves har fått ny trailer og en endelig lanseringsdato.

I tillegg til Lysfanga: The Time Shift Warrior, viste utgiverdelen av Quantic Dream fram mer fra det kommende eventyrspillet Under the Waves torsdag kveld. Her fikk vi også en lanseringsdato: den 29. august i år.

Spillet kaster deg inn i rollen som Stan, en profesjonell dykker som gradvis begynner å oppleve overnaturlige fenomener etter hvert som han tilbringer mer tid isolert i en undersjøisk base i Nordsjøen.

Under the Waves.
Parallel Studio

I en pressmelding beskrives spillet som «et historiedrevet eventyr om altoppslukende sorg og hvordan menneskeheten påvirker naturen».

Det nye klippet fra spillet viser hvordan Stan må utforske havbunnen både med dykkemaske og ubåt, på jakt etter uregelmessigheter i undersjøiske anlegg. Man får også stifte bekjentskap med dyrelivet, i tillegg til en snusfornuftig kunstig intelligens som forsøker å holde hovedpersonen ved godt mot.

På spillets Steam-side heter det seg at man i tillegg kan undersøke alt fra grotter til skipsforlis, samtidig som man finner sjeldne materialer og lager utstyr som lar Stan saumfare nye deler av havbunnen.

Under the Waves kommer til PlayStation 5, Xbox Series X/S og PC den 29. august.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden