Demo: The Path

Utrivelig skogstur

Det omstridte eventyrspillet har fått en prøveversjon.

Tidligere i år ble det belgiske eventyrspillet The Path sluppet på nettet. Siden utgivelsen har det vakt både beundring og avsky hos spillere, og vår anmelder slet med å sette noe endelig karakter på spillet.

The Path er inspirert av det klassiske eventyret om Rødhette og Ulven, og følger seks unge jenter på tur til bestemors hus. Å holde seg på stien og komme trygt fram er det samme som å mislykkes, og spillet forventer at du utsetter jentene for dødelig fare ved å forlatte stien.

Prolog for Mac og PC

Utvikler Tale of Tales har nå sluppet et nytt, gratis kapittel som fungerer som prolog og prøveversjon av spillet. Denne demoen har unikt innhold som ikke er i fullversjonen.

– De som allerede har fullført The Path kommer til å kjenne igjen noen aspekter ved prologen. Den ligner visse deler av spillet, men er ikke helt det samme, forteller spillets designere i en pressemelding.

De fortsetter:

– En prolog burde vise ting som skjedde før handlingen i spillet, men i dette tilfellet kan det virke som den viser ting som skjer etter. Dette mysteriet gir mer mening når man har spilt fullversjonen.

I The Path: Prologue får vi rollen som den mystiske Hvite Jenta, og må hjelpe de seks søstrene i deres uhyggelige skogvandring.

Demoen er tilgjengelig for PC og Mac, og kan lastes ned fra Tale of Tales hjemmeside.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden