Mer gangstermoro for Saints Row 2

Utvidelse med Tera Patrick i hovedrollen

Ultravoldelige Saints Row 2 får tre nedlastbare utvidelsespakker.

Gangsterspillet Saints Row 2 ble godt mottatt av gamere som ønsket seg et åpen-verden-spill hvor fokuset var mer på brutal moro enn forsøk på seriøs historiefortelling, og nå er det klart at spillet får tre nedlastbare ekspansjoner.

Den første av disse heter Ultor Exposed, og skal lanseres 16. april for Xbox 360 og PS3. En lanseringsdato for PC er ikke kjent, men med tanke på at klienter som Steam nå tilbyr mulighet for nedlastbart innhold kan det godt hende pakken også blir tilgjengelig her.

Ultor Exposed introduserer pornostjernen Tera Patrick, som spiller en mikrobiolog som ønsker å avdekke en rekke muffens-ting som foregår hos Ultor Corporation. Hun blir med i gjengen din, og kan når som helst være med på oppdrag.

Ellers får vi en ny "distraksjon", som lar to spillere konkurrere om å skape så mye trøbbel som mulig. Pakken kommer også med seks nye kjøretøy, to nye spillmiljøer og nye muligheter for å skreddersy figuren din.

THQ har ikke røpet noen detaljer om de to neste utvidelsespakkene. Du kan lese et intervju hos nettstedet Eurogamer for å få mer informasjon om Ultor Exposed.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden