Utvidet SingStar i sommer

Mer karaoke fra Sony

Sony har bekreftet at PlayStation 3 får nytt SingStar til sommeren.

Siden utgivelse i 2004 har karaoke-franchisen SingStar fått en rekke sangpakker med nye låter, men ellers få nye funksjoner. Da SingStar ble sluppet på nytt til PlaySation 3 i fjor fikk det ny online-funksjonalitet. Dermed kunne ivrige hobbysangere laste ned sanger gjennom nettbutikken SingStore istedet for kjøpe samlepakker for å øke låtutvalget.

For de som fortsatt er lystne på en SingStar-oppdatering er Sony etter sigende snart klar med SingStar Vol. 2. Nettstedet Three Speech har mottatt en pressemelding fra Sony som annonserer at spillet kommer til sommeren. Det lokkes med 30 nye sanger fra blant andre The Killers, Eminem, Kaiser Chiefs og Nirvana, men også ny funksjonalitet.

SingStar Vol. 2 får en helt ny duett-modus hvor du må synge i harmoni med en partner. Her må dere synge hver deres linje og oppnå skjønn forening (eller det stikk motsatte).

For å få mest ut av harmoni-modus er det inkludert et par nye sanger som er skreddersydde til denne nyvinningen. Syng med på Celebration med Kool and the Gang, California Dreamin’ med The Mamas & The Papas, og We all Stand Together med Paul McCartney & the Frog Chorus. Dere kan selv avgjøre hvem som skal være Paul McCartney og hvem som skal være frosk.

Ellers får SingStar Vol. 2 bedre online-funksjoner. Flere av tjenestene kan dessuten kommunisere direkte med PSP. Dette inkluderer full tilgang på My SingStar Online, hvor du kan nyte synet (og lyden) av unge mennesker med pop-ambisjoner og hese stemmer. Hvis du er spesielt dumdristig kan du også laste opp dine egne videoer og bilder med PSP-en. Det er også mulig å kjøpe nye sanger fra SingStore med PSP og overføre dem til PlayStation 3.

Det er foreløpig ikke oppgitt noen nøyaktig slippdato for SingStar Vol. 2.

Siste fra forsiden